Overslaan en naar de inhoud gaan
Word contributor voor Poes Partout

Word contributor voor Poes Partout

Ben jij stiekem gek van katten? Overloop je de dag met je poezel(s)? Verslind je kattenfilmpjes omdat je last hebt van uitstelgedrag? Vind je dat katten stemrecht verdienen? Of ben je het ook beu dat er zoveel over voetbal geëmmerd wordt?

Dan ben je misschien aan het juiste adres want Poes Partout zoekt contributors die eenmalig of regelmatig hun ei kwijt willen. 

Kruip je graag in de pen of maak je leuke foto’s, video’s, gifs of illustraties? Scherp je klauwen en vuur je ideeën op ons af.

Ik word contributor

Kom uit je pijp

Wij konden ons ei nergens kwijt. Dus hebben we het heft in handen genomen en zelf een webmagazine uit de grond gestampt. Poes Partout wil haar fans raken. Misschien zitten ze wel te wachten op jouw verhaal.

Je haat deadlines 

Jouw kat veegt z’n gat aan deadlines, niet? Poes Partout is het enige webmagazine ter wereld zonder deadline. We go with the flow en genieten vooral van de bedline, de view die we met dromerige ogen waarnemen vanuit onze slaapplek.

Je bent bang van taalnazi’s

Onze hoofdredacteur kan zijn eigen naam niet spellen en vond een eigen taaltje uit. Zo ontstond het woord ‘54Poànsté’ toen hij op een ochtend rond 3u over het klavier strompelde. We hebben het nog altijd raden naar de betekenis.

Word contributor voor Poes Partout

© Poes Partout

Waar staat Poes Partout voor?

Wij staan voor een gesloten deur, zetten een klagende miauw op en kijken onverschillig toe nadat een naïef slachtoffer ze geopend heeft...

Poes Partout is een ode aan de liefde voor de kat. Straatkat, zwerfkat, huiskat, rotkat of raskat. Een pot nat. Ze maken allemaal deel uit van het groeiend legertje harige monsters dat de planeet koloniseert. In Google zijn ze al heer en meester.

Onze 9 kernwaarden: humor, verwondering, nieuwsgierigheid, inzicht, creativiteit, empathie, onafhankelijkheid, communicatie & vertrouwen.

Wat levert het je op?

Contributors werken mee op vrijwillige basis. Ze delen hun verhalen met andere kattenliefhebbers omdat deze verteld moeten worden, in woord of in beeld. Ze brengen hulde aan het mooiste schepsel op aarde en vergaren in een weg vluchtige roem.

Ik word contributor

En jouw gastbijdrage?

Ben jij stiekem gek van katten? Kruip je graag in de pen of maak je leuke foto’s, video’s, gifs of illustraties?

Word Contributor