Overslaan en naar de inhoud gaan
Welke foto’s worden geweigerd?

Welke foto’s worden geweigerd?

De censuur commissie van Poes Partout is genadeloos. We screenen elke foto upload voor het album ‘Kopjesgevers’ binnen de 24 uur. Als je foto niet verschijnt, past hij waarschijnlijk in het onderstaande rijtje.

Gebruik dus je gezond verstand en verlies geen tijd met het bestoken van de redactie indien je foto er niet tussen zit. Hieraan verspillen we geen woorden. Die tijd maken we liever vrij voor onze redactiekatten.

Als je de paparazzi in jezelf al voelt opborrelen, spiek je best nog eens bij huisdierfotografe Tinne. Dankzij haar 12 fototips katapulteer je je kat naar het sterrendom.

Foto’s en onderschriften die we weigeren voor het album ‘Kopjesgevers’

Foto’s met racistische, beledigende, opruiende, aanstootgevende of sexistische onderschriften. Als je het echt niet laten kan, verwijzen we je graag door naar de commentaarsectie van HLN.

Welke foto’s worden geweigerd?

© Poes Partout

Katten die vernoemd zijn naar geslachtsdelen, scheldwoorden, virussen of uitwerpselen. Maak een afspraak met je psychiater, verander de naam van je kat en leer haar een nieuwe naam.

Welke foto’s worden geweigerd?

© Business Insider

Onscherpe, slecht belichte of naar de vaantjes geflitste foto’s. Je hoeft geen topfotograaf te zijn om leuke plaatjes met je smartphone te schieten. Ontdek de tips & tricks van huisdierfotografe Tinne.

Welke foto’s worden geweigerd?

Kattenpersonages uit tekenfilms, cartoons, reclames of films. Een tekening van je eigen kat(ten) geraakt ook niet door onze firewall. Als je graag katten tekent, kom je misschien in aanmerking als contributor.

Welke foto’s worden geweigerd?

© Matt Groening

Kiekjes van je favoriete BV’s. Op de redactie zijn we fan van James Cook, maar hij lijkt in de verste verte niet op een kat. Hij is wel een kattenvriend, werd ermee grootgebracht en had zelfs een kat die Hitler noemde.

Welke foto’s worden geweigerd?

© James Cook met Basiel

Beelden die suggereren dat katten ingelijfd werden door de verderfelijke Nazi’s en foto’s van verklede katten. In beide gevallen een afknapper. Likes scoren is ok zolang je je poezel(s) respecteert.

Welke foto’s worden geweigerd?

© Poes Partout

Een foto van jezelf met je kat(ten) zien we niet door de vingers. Misschien kunnen we er wel iets mee aanvangen in het magazine. Geef ons een seintje als je een leuk verhaal hebt of meld je aan als contributor.

Welke foto’s worden geweigerd?

© Lize Feryn met adoptiekat Ronneke

Goed geprobeerd maar Samson is geen kat. Het is zelfs geen echte hond en in de Samsonrock noemt hij katten “dom”. Een foto waarop je kat vriendschappelijk met de hond des huizes poseert mag dan weer wel.

Welke foto’s worden geweigerd?

© Samson & Gert

Pronken met je bordjes doe je op Instagram, niet bij ons. Desnoods stuur je je inzending naar Sven Ornelis van ‘Would Be Chef’. Wij zijn in elk geval fan omdat hij zijn kat Gilbert op handen draagt.

Welke foto’s worden geweigerd?

© Premium kattenvoer / © Sven Ornelis

En jouw gastbijdrage?

Ben jij stiekem gek van katten? Kruip je graag in de pen of maak je leuke foto’s, video’s, gifs of illustraties?

Word Contributor