Overslaan en naar de inhoud gaan
Poespartout

Wat gebeurde er met Wolf?

De Redactie

One cat leads to another

13/05/2021

Net voor haar eerste grote show in de Lotto Arena was Wolf, de geliefkoosde kater van Natalia, plots spoorloos. De immer opgewekte Kempense soul queen die normaal niet snel uit haar lood is te slaan, was in alle staten. 

Natalia is een rasechte dierenvriend. Naast dochtertje Bobbi-Loua en manlief bestaat de clan-Druyts uit twee honden en twee katten. De katten heten Mozes en Wolf. Het is Wolf, een uit de kluiten gewassen ragdoll, die Natalia de schrik van haar leven bezorgde op een piekmoment in haar carrière.

Ontdek het verhaal van Wolf 

De slechts twee minuten durende video bevat een cliffhanger die spannender is dan hetgeen je gemiddeld voorgeschoteld krijgt tijdens een aflevering van Thuis of Familie. En misschien verandert de getuigenis van Natalia wel voorgoed het leven van je kat(ten)!

Mozes en Wolf, brothers in crime

Mozes doet niets liever dan Al Bundy-gewijs op de zetel hangen, zoals het een echte moderne man betaamt. Dit is ironisch bedoeld, want op deze redactie schuwen we relletjes als de pest.

Poespartout

© Nataliamusic

Wolf heeft daarentegen beslist iets van zijn leven te maken. Hij aast net als zijn baasje op een mediacarrière en liet zich daarom gewillig inlijven voor een sensibiliseringscampagne van de Vlaamse overheid. 

Poespartout

En jouw gastbijdrage?

Ben jij stiekem gek van katten? Kruip je graag in de pen of maak je leuke foto’s, video’s, gifs of illustraties?

Word Contributor