Overslaan en naar de inhoud gaan
Poeslief 2

Wordt jouw kat een filmster?

De Redactie

One cat leads to another

09/06/2021

Huppelt de nieuwe Matthias Schoenaerts of Veerle Baetens toevallig bij jou over de vloer? Het succes van de eerste Poeslief film smeekt om een vervolg en de makers rekenen op de hulp van vele enthousiaste katteneigenaars.

Poeslief 2 komt in het najaar van 2021 op het scherm en borduurt verder op het vertrouwde scenario: leuke homevideo’s worden aan elkaar gekletst door Abatutu, volgens sommigen de George Clooney onder de filmkatten. Abatutu, een zwaargewicht van het Nederlandse castingbureau Catvertise, speelt zelf de hoofdrol. Hij is daarbij niet aan zijn proefstuk toe want hij acteerde al in de film “De Wilde Stad” en schnabbelt links en rechts bij in commercials, o.a. voor Albert Heijn. 

Zend je homevideo in voor 1 juli

Hou er wel rekening mee dat de makers enkel kattenfilmpjes in landscape formaat aanvaarden en hou het katvriendelijk: laat je favoriete huisdier geen gevaarlijke stunts uitvoeren voor die 15 minutes of fame. Film je kat gewoon in haar natuurlijke habitat, dat levert gegarandeerd hilarische beelden op. Misschien vind je zelfs een paar geweldige scènes tussen de 1000 andere filmpjes die zich in de geheugenkaart van je smartphone genesteld hebben.

Zend je homevideo in

Poeslief de film

© M&N Film Distribution

Ook te zien op Netflix

Je leest het goed: de eerste Poeslief film maakt al furore op Netflix. Je begrijpt het goed: als jouw kat gecast wordt, kan je eindelijk uitpakken met een familielid dat in een film acteert. Het zal waarschijnlijk de eerste en de laatste keer zijn, maar je sociale aanzien krijgt wel een flinke boost.

Bekijk de trailer hieronder:

Het leven van een filmster

Is jouw kat klaar voor een leven in de spots? Abatutu wordt herkend en aangeklampt door zijn fans wanneer hij op stap gaat in zijn woonplaats Amsterdam. De paparazzi neem je er dus best bij, maar voor het overige biedt het leven van een bekende kat alleen maar voordelen.

PP

Is jouw kat klaar voor een leven in de spots?

Eerst een staaltje method acting en daarna even bijkomen in de hall of fame.

Poeslief

© Abatutu Catvertise

Een boottochtje op de Amsterdamse grachten en daarna een uiltje knappen.

Poeslief

© Abatutu Catvertise

Scoren bij de dames is best leuk, maar niets gaat boven Belgische frietjes.

Poeslief

© Abatutu Catvertise

Succes is relatief. Of toch niet, bij nader inzien.

Poeslief 2

© Abatutu Catvertise

Bezoek de Facebookpagina van Poeslief en volg het sterrenleventje van Abatutu op Instagram.

En jouw gastbijdrage?

Ben jij stiekem gek van katten? Kruip je graag in de pen of maak je leuke foto’s, video’s, gifs of illustraties?

Word Contributor